MenuHamachi Rettich | Basilicum | Ponzu Forel ** Yuzu | Knolselderij | Lavas Zeebaars* Morille | Aardpeer | Daslook Ossenstaart Sambai | Eekhoorntjesbrood Sucade Ui | Macadamia | Rozemarijn Amarena Kersen Mascarpone | Yoghurt | Citrus 4 gangen 60 5 gangen 70 + Zeebaars* 6 gangen 80 + Zeebaars* en Forel** Wijnarrangement half / heel 4 glazen 24 / 40 5 glazen 30 / 50 6 glazen 36 / 60 |
Á la Carte Oester 'Geay' - per stuk 4,75 Citroen | Sjalot Forel Yuzu | Knolselderij | Lavas Langoustine 'Royale' Bospeen | Limoenblad 20,- supplement per langoustine Gebakken Ganzenlever Ui | Kweepeer Zwezerik Knolselderij | Truffel Tournedos Cèpes | Ganzenlever 1 Gerecht 50 2 Gerechten 70 3 Gerechten 90 4 Gerechten 110 Bildstar frieten 8 Nagerechten Boerenkazen 20,- Brioche | Kweepeer | Walnoot Amarena Kers 15,- Yoghurt | Citrus | Amandel Soufflé 25,- Chocolade | Hazelnoot | Vanille (Vanaf 2 personen te bestellen) |