MenuForel Mierikswortel | Lavas | Dashi Noorse Coquille * Paling | Spinazie | Yuzu Griet Asperge | Peterselie | Morillejus Ossenstaart Ravioli | Eekhoorntjesbrood Lam Courgette | Artisjok | Basilicum Tiramisu Cantuccini | Hazelnoot | Marsala 5 gangen 75 6 gangen * 85 |
Á la CarteOester Spéciales 'Geay' no.3 - per stuk 4,75 Citroen | Sjalot Forel Mierikswortel | Lavas | Dashi Langoustine 'Royale' Bospeen | Limoenblad 20,- supplement per langoustine Noorse Coquille Paling | Spinazie | Yuzu Zwezerik Knolselderij | Morillejus Tournedos Pastinaak | Eekhoorntjesbrood 1 Gerecht 50 2 Gerechten 70 3 Gerechten 90 Nagerechten Tiramisu 15 Cantuccini| Hazelnoot | Marsala Soufflé 20 Citrus | Vanille | Passievrucht (Vanaf 2 personen te bestellen) Boerenkazen 20 Brioche | Pecannoot| Appelstroop |
Vegetarisch
Onze menukaart is klassiek opgebouwd, zonder vegetarische gerechten.
Op verzoek koken wij een vegetarisch menu voor u, mits ruim vooraf gemeld via de opmerkingen bij uw reservering,
telefonisch of via de e-mail. Op de dag van de reservering kunnen wij geen aanpassingen meer verrichten.
Veganistische menu opties bieden wij niet aan.
Allergieën en dieetwensen.
Wij willen u vragen om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, telefonisch of via de e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen maken in ons menu.
U kunt voorafgaand altijd contact met ons opnemen, om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties.
Alvast hartelijk dank voor uw begrip.
Onze menukaart is klassiek opgebouwd, zonder vegetarische gerechten.
Op verzoek koken wij een vegetarisch menu voor u, mits ruim vooraf gemeld via de opmerkingen bij uw reservering,
telefonisch of via de e-mail. Op de dag van de reservering kunnen wij geen aanpassingen meer verrichten.
Veganistische menu opties bieden wij niet aan.
Allergieën en dieetwensen.
Wij willen u vragen om alle intoleranties, allergieën of diëtaire restricties vooraf te melden via de opmerkingen bij uw reservering, telefonisch of via de e-mail zodat wij de nodige aanpassingen kunnen maken in ons menu.
U kunt voorafgaand altijd contact met ons opnemen, om na te gaan of we kunnen tegemoet komen aan de gemelde restricties.
Alvast hartelijk dank voor uw begrip.