Ons menu wordt met veel aandacht samengesteld.
Door de tegenwoordig grote diversiteit aan dieetwensen en allergieën, is het voor ons niet haalbaar om overal rekening mee te kunnen houden. Door onze kleinschalige manier van werken, en geringe voorbereidingstijd, is het maken van uitgebreide aanpassingen voor ernstige allergieën of complexe dieetwensen onmogelijk.
Heeft u een milde allergie of intolerantie uit de onderstaande lijst, zonder ernstige risico's als gevolg en waarbij kruisbesmetting geen probleem vormt, neem dan vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wanneer u geen vis, vlees, wild, gevogelte, schaal- of schelpdieren eet, serveren wij een vegetarische variant, mits uiterlijk 1 dag van tevoren gemeld.
Wij zijn graag eerlijk en transparant over wat binnen onze mogelijkheden ligt.
Daarom vindt u hieronder een overzicht van dieetwensen en allergieën waarmee wij wél of juist niet rekening kunnen houden.
Hartelijk dank voor uw begrip.
Door de tegenwoordig grote diversiteit aan dieetwensen en allergieën, is het voor ons niet haalbaar om overal rekening mee te kunnen houden. Door onze kleinschalige manier van werken, en geringe voorbereidingstijd, is het maken van uitgebreide aanpassingen voor ernstige allergieën of complexe dieetwensen onmogelijk.
Heeft u een milde allergie of intolerantie uit de onderstaande lijst, zonder ernstige risico's als gevolg en waarbij kruisbesmetting geen probleem vormt, neem dan vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wanneer u geen vis, vlees, wild, gevogelte, schaal- of schelpdieren eet, serveren wij een vegetarische variant, mits uiterlijk 1 dag van tevoren gemeld.
Wij zijn graag eerlijk en transparant over wat binnen onze mogelijkheden ligt.
Daarom vindt u hieronder een overzicht van dieetwensen en allergieën waarmee wij wél of juist niet rekening kunnen houden.
Hartelijk dank voor uw begrip.
- Vegetarisch: een volledig vegetarisch menu is, mits uiterlijk 1 dag tevoren gemeld mogelijk, maar niet veganistisch.
- Vis, schaal- en schelpdieren: bij een allergie voor een van deze groepen passen we gerechten aan, bij een gecombineerde allergie serveren we een alternatief menu/gerecht.
- Gluten: kunnen grotendeels vermeden worden, maar bijvoorbeeld sojasaus blijft aanwezig in basisbereidingen.
- Lactose: kan beperkt worden, maar niet volledig uitgesloten.
- Noten: kunnen vermeden worden.
- Champignons: kan worden vermeden in gerechten, maar blijven aanwezig in basisbereidingen.
- Basisingrediënten: producten zoals eieren, citrus, azijn, ui, knoflook, prei, selderij en vergelijkbare ingrediënten zijn altijd onderdeel van het menu.