Over ons
Niels Schievink
Niels, geboren in Drachten, is groot geworden in Ooststellingwerf. De carrière van Niels kon nog alle kanten op, voetballer bij SC Heerenveen of zich specialiseren als agent bij de Dienst Speciale Interventies. Dat hij streeft naar het hoogst haalbare, dat zit er van kinds af aan al in. De richting veranderde, en begon zijn horeca carrière op zijn 16e. Tijdens zijn opleidingen tot zelfstandig werkend kok aan het ROC Friese Poort, heeft hij in zijn laatste leerjaar deelgenomen aan de 'Emergo' klas, een zogeheten talentenklas. Het is duidelijk dat hij met dit talent iets wil bereiken. Na gewerkt te hebben bij o.a. Bitter en Zoet in Veenhuizen, De Loohoeve* in Schoonloo en Restaurant de Lindenhof** in Giethoorn, begint er nu een nieuw avontuur in Groningen.
Sabrina Mans
Sabrina is geboren in Rotterdam, en opgegroeid in Ridderkerk. Helpen met hapjes en drankjes uitdelen op verjaardagen, en af en toe een biertje tappen op een braderie heeft tot de keuze geleid om als enige uit de familie de horeca wereld in te stappen. Vakkennis heeft zij opgedaan tijdens verschillende opleidingen; o.a. Gastronoom - Sommelier aan de Academie voor Gastronomie en Liquorist aan de Wijnacademie. Ruim 16 jaar werkervaring heeft zij opgedaan in bekende Rotterdamse restaurants als het voormalige Bar Restaurant Rosso, het Bilderberg Parkhotel, en het unieke Hotel New York. In 2021 brak een nieuw avontuur aan bij restaurant De Lindenhof** in Giethoorn, waar Niels al werkzaam was.
Vanaf dat moment was het voor Sabrina duidelijk, dat deze verhuizing permanent zou zijn.
Met de overname van Restaurant Bisque komt een lang gekoesterde wens van Niels en Sabrina uit.
Ons team
Niels, Chefkok
|
Fokke, Keuken
|